top of page

Over Studio Walaai-

Over mezelf-

Studio Walaai is een grafisch ontwerpbureau met een glimlach in het hart. Met speciale aandacht voor cultuur & non-profit en voor gepersonaliseerd werk maar altijd met een brede interesse. Met elegant en sterk design en een krachtige visuele communicatie staat Studio Walaai voor empathie & verbinden, iets wat nog nooit zo belangrijk was als vandaag.
 

Oh, ook: Walaai betekent lawaai. Althans volgens mijn dochter Romi. Het was voor mijn toen driejarige een vervelend woord om uit te spreken, dus maakte ze er resoluut walaai van. Inmiddels is dit woord niet meer weg te denken uit ons gezin en daarbuiten, en zorgt het elke keer weer voor een warme glimlach.


WIN_20210419_19_46_49_Pro (2)_edited.jpg
WIN_20210419_19_46_49_Pro (2).jpg

Dit ben ik. Elke.

Ik heb me altijd erg verbonden gevoeld met de culturele wereld, theater, boeken, kunst & musea. Bij het AfricaMuseum kreeg ik de kans te werken als digitaal communicatiemedewerker, bijna volledig gewijd aan sociale media. Nu werk ik er als grafisch ontwerper voor de communicatieafdeling. Ik vond mijn passie in design door mijn baan, besloot me te versterken in grafisch ontwerp & schreef me in om gedurende 2 jaar een verdiepende avondcursus design te volgen. 

 

Studio Walaai is het resultaat van een intensieve periode vol uitdagingen en creativiteit.

- Ik hou van mijn werk, ik hou van het AfricaMuseum, ik ben leergierig, creatief, een cultuurliefhebber die graag mensen met elkaar in contact brengt in dit digitale tijdperk door gebruik te maken van visuele content, illustraties en afbeeldingen om zo beter en vriendelijker met elkaar te communiceren.

 

bottom of page